Τηλέφωνο παραγγελιών: 2810-221212
Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 - 17:00

Τα προϊόντα της Creta Sun Energy

Η εταιρεία μας εισάγει και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται και υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις των κατασκευαστών τους.


Εξαιτίας της ποικιλίας που παρέχεται, ο πελάτης μπορεί να καλύψει πλήθος αναγκών του ξεκινώντας από την εξοικονόμηση ενέργειας (λαμπτήρες τελευταίας τεχνολογίας Led), μέχρι την εξ’ αρχής εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού πάρκου ή ενός αυτόνομου ηλεκτρικού συστήματος (φωτοβολταϊκά πλαίσια, ανεμογεννήτριες, αντιστροφείς, συσσωρευτές, ρυθμιστές φόρτισης).


Επιπλέον, η Creta Sun Energy εκπονεί ενεργειακές μελέτες διασφαλίζοντας έως και την πλήρη αυτονομία της εγκατάστασης τοποθετώντας αντλίες θερμότητας κορυφαίων κατασκευαστών.


Παράλληλα με τα προϊόντα μας, μπορούμε να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και συντήρηση της εγκατάστασής σας από πιστοποιημένα και εξειδικευμένα συνεργεία μας.


Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται σε Ελλάδα και Κύπρο με υπηρεσίες ταχυμεταφορών. Δυνατότητα αποστολής και με αντικαταβολή.